Coherence for Health is een coaching en trainingspraktijk ook voor professionals en teams in de jeugd/ggz zorg en ook buiten deze sector. Het implementeren van het kennis en technieken binnen organisaties en teams is een belangrijke peiler binnen Coherence for Health. Het werken in de jeugdzorg staat regelmatig onder druk. Soms voelt her als overleven. Hoe mooi is het als jullie als team sterk staan en je voelen om hetgeen wat op je af komt aan te kunnen. Veerkracht binnen teams is een belangrijke voorwaarde scheppende vaardigheid waardoor je moeilijke veranderbare problematiek aan kunt. Hoop kunt blijven houden je jullie cliƫnten het allerbeste kunnen bieden wat zij verdienen.

Ik kan jullie team trainen met mijn ervaring en gedachtengoed en kennis die ik jarenlang heb opgedaan.

Wat kan ik bieden:

  • Reflectie model IAG doorwerken van moeilijke casussen.
  • Groepscoherentie trainen om veerkracht te bevorderen als team (voorkomen van uit geblust zijn).
  • Analyse de te nemen besluiten met jou en je teamleider middels de proces begeleiding van antropologische teambegeleiding.
  • Leren je batterij goed op te laden zowel als individu als voor teams.

Over ons aanbod:

Coherence for Health biedt coaching en training voor kinderen, jongeren en volwassenen en professionals. Binnen Coherence for Health streven we naar dat je naast de coaching die je kunt krijgen ook om de voorwaarde voor verandering te optimaliseren. Dat betekend dat het kind, jongere, of volwassene of team de energie moet kunnen hebben om een verandering aan te gaan of te doorlopen. Om die energie te optimaliseren besteden we aandacht aan stress reductie technieken en hearthbased coaching technieken. Alles is erop gericht om het zelf herstellend vermogen maar ook het zelf oplossend vermogen aan te spreken.