Coherence for Health is een coaching- en trainingspraktijk voor kinderen, jongeren, volwassenen en professionals, gespecialiseerd in het zelf herstellend en zelf oplossend vermogen. De kennis en technieken zijn verwerkt in de opbouw van de trainingen en coaching sessies. Om de trajecten zo puur mogelijk te houden heb ik na jarenlange ervaring in de zorg ervoor gekozen om mijn eigen stijl voorop te stellen. Een belangrijke pijler in de trainingen en hulp die ik biedt aan individuen en groepen is, dat er energie en rust nodig is om tot verandering te kunnen komen. En hoe dat proces voor jou of voor jullie werkt is iets wat ik graag met jou of jullie aanga, wanneer de batterij goed is opgeladen en visie en doelstellingen goed gericht dan gaan de zaken die je graag wilt vaak als vanzelf voorwaarts. Dit zijn technieken en vaardigheden die voorbij het gesproken woord verlopen, maar wel van grote invloed zijn op wie je en jullie zijn, hoe je je voelt en hoe je denkt.

Coach & trainer

Mijn naam is Judith van Kampen. Als hulpverlener en therapeut en ondernemer heb ik jarenlange ervaring in de zorg GGZ en jeugdhulpverlening. Naast dat ik een hoog opgeleide ervaren hulpverlener ben, ben ik ook moeder en ben ik ervaringsdeskundige omdat een van mijn kinderen ook zorg nodig heeft. Ik weet dus wat u doormaakt als u hulp nodig heeft voor uw kind, voor jezelf of als team. Ik ken de vele aspecten van de zorg zowel van binnen als van buiten.

De opleidingen die ik heb gevolgd zijn:

  • SPH,
  • IAG,
  • oplossingsgerichte therapie,
  • kids’skills,
  • opleiding voor beelddenkers en
  • 3 hartcoherentie opleidingen: dru yoga docenten opleiding en
  • ben ik trainer in universele energie van Shyholland.

Momenteel ben ik in opleiding tot psycholoog bij de Open Universiteit.

Als ondernemer heb ik de volgende opleidingen gevolgd:

  • Oplossingsgerichte management en coaching van Louis Cauffman
  • effectieve communicatie Schouten en Nellissen
  • opleiding voor antropologische teambegeleiding van Danielle Braun

Samenwerking met partners

Indien nodig werk ik samen met erkende partners in de zorg en of zo nodig verwijs ik naar erkende partners in het veld. Uiteraard met je/jullie toestemming en we houden daarbij rekening met de privacy regels.

Kosten

Coherence for Health is een particuliere praktijk. Dat betekend dat in principe de kosten voor uzelf zijn. Er zijn uitzonderingen bijvoorbeeld indien u een PGB heeft of als u werknemer of gever bent een werkgeversverzekering heeft van bijvoorbeeld Achmea. Dan kunnen sommige kosten gedekt worden. U kunt altijd eerst een offerte aanvragen.

Coherence for Health is een éénvrouwspraktijk voor coaching en training voor kinderen, jongeren, ouders en volwassenen en professionals.

gym