Coherence for Health is een coaching- en trainingspraktijk voor kinderen, jongeren, volwassenen en professionals, gespecialiseerd in het zelf herstellend en zelf oplossend vermogen. De kennis en technieken zijn verwerkt in de opbouw van de trainingen en coaching sessies. Om de trajecten zo puur mogelijk te houden heb ik na jarenlange ervaring in de zorg ervoor gekozen om mijn eigen stijl voorop te stellen. Een belangrijke pijler in de trainingen en hulp die ik biedt aan individuen en groepen is, dat er energie en rust nodig is om tot verandering te kunnen komen. En hoe dat proces voor jou of voor jullie werkt is iets wat ik graag met jou of jullie aanga, wanneer de batterij goed is opgeladen en visie en doelstellingen goed gericht dan gaan de zaken die je graag wilt vaak als vanzelf voorwaarts. Dit zijn technieken en vaardigheden die voorbij het gesproken woord verlopen, maar wel van grote invloed zijn op wie je en jullie zijn, hoe je je voelt en hoe je denkt. Dit alles met de langedurige kennis binnen de jeugd GGZ en mijn reguliere opleidingen en ervaring. Hulp slaat pas goed aan als de voorwaardes goed zijn neergezet. Deze aanpak en praktijk richt zich op jou wens, en op de hulp op maat gesneden.

Team – Coach & trainer

Mijn naam is Judith van Kampen. Als hulpverlener en therapeut en ondernemer heb ik jarenlange ervaring in de zorg GGZ en jeugdhulpverlening als intensieve ambulante gezinsbehandelaar. Naast dat ik een hoog opgeleide ervaren hulpverlener ben, ben ik ook moeder en ben ik ervaringsdeskundige omdat een van mijn kinderen ook zorg nodig heeft. Ik weet dus wat u doormaakt als u hulp nodig heeft voor uw kind, voor jezelf of als team. Ik ken de vele aspecten van de zorg zowel van binnen als van buiten. Naast het hulpverlenende gedeelte kan ik me goed verplaatsen hoe het is om als professional en als team te moeten functioneren in een landschap van veel veranderingen, geldtekorten en moeilijk veranderbare cliënten. Ik heb les gegeven aan Stenden NHL als docent intensieve ambulante gezinsbehandelaar (post HBO). En ik weet uit mijn jarenlange ervaring hoe belangrijk het is om zelf als professional veerkrachtig te zijn en te blijven. En dat is een uitdaging. De leefstijlversterkende interventies, kunnen hier uit mijn eigen ervaring een belangrijke bijdrage aan leveren. En de inzichten die je via mij op kunt doen, kunnen je van groot ondersteunend belang zijn voor de uitvoering van je werk als begeleider en behandelaar van jou gezinnen. Wanneer je als professional bij mij komt, zal ik op een coachende wijze interviseren. Kom je als team bij mij, dan coach ik jullie om gezamenlijk met het hart te werken en gezamenlijke veerkracht te creëren. De aanpak van de antropologische teambegeleiding kan jullie als team en organisatie goed helpen om tot besluiten te komen waarbij het hart ook is betrokken. Ik noem dat heartbased descicion making.

Mijn visie:

Het & – & principe: Dit uitgangspunt betekend dat de reguliere zorg wordt aangevuld met wat goed werkt en pas bij jou en jullie. dat betekend ook dat kennis uit beide werkvelden samen sterker zijn voor jou en jullie . Voor mij houdt het in, dat ik als professionals een fair playing field creëer binnen in mijzelf. De een is niet beter dan de ander en ik hoef niet te kiezen en u daarom ook niet. De kracht, mijn kracht is juist de combinatie en toevoeging van complementaire stromingen aan de reguliere zorg. Ik kies de positie van het midden en niet de positie van uitersten. Ik breng juist 2 werelden bij elkaar en hierop is dan ook het unieke aanbod gemaakt. Op deze manier kan ik een preventievere en effectievere vorm van zorg bieden. De aanpak is een coachende en inzicht gevende stijl met daarnaast het aanleren van technieken en vaardigheden.

De opleidingen die ik heb gevolgd zijn:

 • SPH HBO
 • IAG Post HBO
 • oplossingsgerichte therapie KOT, Mastercourse
 • kids’skills,
 • Ik leer anders (leerstijl beelddenkers)
 • Hartcoherentietraining voor kinderen, volwassenen en professionals
 • Neurofeedbacktraining.
 • Druyoga opleiding
 • Oplossingsgerichte management en coaching van Louis Cauffman, Mastercourse
 • effectieve communicatie Schouten en Nellissen
 • opleiding voor antropologische teambegeleiding van Danielle Braun & Karin van Mensvoort

Samenwerking met partners

Indien nodig werk ik samen met erkende partners in de zorg en of zo nodig verwijs ik naar erkende partners in het veld. Uiteraard met je/jullie toestemming en we houden daarbij rekening met de privacy regels.

Kosten

Coherence for Health is een particuliere praktijk. Dat betekend dat de kosten voor uzelf zijn.

De coachingstrajecten zijn E85 ex BTW per uur.

De trainingsgroepen hebben een aangepast tarief, deze staat vermeld bij de aankondigingen.

Online is er sprake van een kortingsmogelijkheid en is het uurtarief E75 ex BTW

Er zijn vergoedings uitzonderingen bijvoorbeeld:

 • U heeft een PGB.
 • Uw werkgever heeft een werkgeversverzekering heeft Livvit van Achmea. Dit geldt voor de hartcoherentietrajecten. U kunt hierbij vermelden dat ik provider ben, vele Hogescholen in Nederland hebben dergelijke verzekeringen voor hun werknemer afgesloten. Informeer bij uw leidinggevende. HearthmathBenelux draagt zorg voor de facturatie naar uw werkgeversverzekering. Overleg in dit geval altijd met uw werkgever.
 • U een betalingsregeling heeft van uw gemeente om hier zorg in te kopen (ambulante zorgverlening).

AGB-code Coherence for Health: 41527279

SKJ registratie: I.A. momenteel volg ik bij Haka academie een verkort traject voor professionals.

Aankondiging “Hartcoherentie proeverij”
Algemene Informatie

Wat kan hartcoherentietraining voor volwassenen betekenen?  Je krijgt een introductie les over de trainingsmogelijkheden, de techniek en de metingen die worden verricht en op welke wijze het is toe te passen in je dagelijkse leven. Ook wordt er aandacht besteed aan de benefits van het trainen in een groep versus individueel.  Hartcoherentie kan gebruikt worden … Lees meer

Coherence for Health is een éénvrouwspraktijk voor coaching en training voor kinderen, jongeren, ouders en volwassenen en professionals.

gym