Coherence for Health is een coaching en trainingspraktijk ook voor professionals en teams in de jeugd/ggz zorg. Het implementeren van het kennis en technieken binnen organisaties en teams is een belangrijke peiler binnen Coherence for Health. Het werken in de jeugdzorg staat regelmatig onder druk. Soms voelt her als overleven. Hoe mooi is het als jullie als team sterk staan en je voelen om hetgeen wat op je af komt aan te kunnen. Veerkracht binnen teams is een belangrijke voorwaarde scheppende vaardigheid waardoor je moeilijke veranderbare problematiek aan kunt. Hoop kunt blijven houden je jullie cliënten het allerbeste kunnen bieden wat zij verdienen. Ik kan jullie team trainen met mijn ervaring en gedachtengoed en kennis die ik jarenlang heb opgedaan.

Wat kan ik bieden:

  • Reflectie model IAG doorwerken van moeilijke casussen.
  • Groepscoherentie trainen om veerkracht te bevorderen als team (voorkomen van uit geblust zijn).
  • Analyse de te nemen besluiten met jou en je teamleider middels het proces van antropologische teambegeleiding.
  • De batterij goed leren opladen als individu en als team.
  • Procesbegeleiding team & organisatie
  • Project en programma management.
  • Organisatie advies en consultatie.

Aankondiging “Hartcoherentie proeverij”
Algemene Informatie

Wat kan hartcoherentietraining voor volwassenen betekenen?  Je krijgt een introductie les over de trainingsmogelijkheden, de techniek en de metingen die worden verricht en op welke wijze het is toe te passen in je dagelijkse leven. Ook wordt er aandacht besteed aan de benefits van het trainen in een groep versus individueel.  Hartcoherentie kan gebruikt worden … Lees meer

Coherence for Health is een éénvrouwspraktijk voor coaching en training voor kinderen, jongeren, ouders en volwassenen en professionals.

gym