Disclaimer 1: 

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of niet juist (meer) is. Coherence for Health sluit echter iedere aansprakelijkheid uit voor schade als gevolg van het gebruik van (informatie op) de website, meer in het bijzonder als gevolg van de eventuele onjuistheid en/of onvolledigheid van informatie die op of via deze website beschikbaar wordt gesteld. Via deze internetsite wordt toegang geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Coherence for Health kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze internetsites en/of informatiebronnen. Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Coherence for Health openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd of gebruikt worden op andere mediakanalen. 

Door het gebruik van onze website gaat u akkoord met de toepasselijkheid van onze disclaimer.

Disclaimer 2:

De diensten die Coherence for Health verleend zijn niet bedoeld als vervanging van de adviezen van uw arts of specialist. Coherence for Healht werkt daar waar gewenst en nodig samen met het werkveld van deskundigen en onderzoekers en de geboden diensten kunnen een waardevolle toevoeging zijn. Coherence for Health heeft een reguliere gespecialiseerde achtergrond aangevuld met aanvullende kennis en achtergronden waardoor uitoefening van de diensten vanuit de visie van Integrative Medicine kunnen worden bezien. 

Klachtenregeling

Klachtenportaalzorg
Coherence for Health is aangesloten bij het klachtenportaalzorg:

Identificatienummer: 17538

Coherence for Health is een éénvrouwspraktijk voor coaching en training voor kinderen, jongeren, ouders en volwassenen en professionals.

gym