Over ons aanbod:

Coherence for Health biedt coaching en training voor kinderen, jongeren en volwassenen & professionals Binnen Coherence for Health streven we naar het optimaliseren van het zelf herstellend en oplossend vermogen door middels van coaching sessies en training.

Coaching:

  • Intensieve ambulante gezin coaching aan huis.
  • Online coachings & trainingsmogelijkheden.

Trainingen:

  • Hartcoherentietraining voor individuen en groepen voor zowel kinderen als volwassenen.

Specialisaties:

Ik heb jarenlang als intensieve ambulante gezinsbehandelaar gewerkt met gezinnen waarbij een van de gezinsleden is belast met een diagnose en hierbij hulp nodig heeft. Daarnaast heb ik in dit vak ook les gegeven aan Stenden NHL als docent Intensieve ambulante gezinsbehandelaar. Deze jarenlange ervaring met de doelgroep maakt dat ik veelal me heb gespecialiseerd in extra kennis en deskundigheid zoals:

  • Stressreductie, concentratie, ontspanning.
  • Voeding gerelateerde problematiek.
  • Hartfocustechnieken.
  • Ik leer anders
  • Oplossingsgerichte therapie voor volwassenen en kinderen.
  • Neurofeedback.
  • Systemisch werken.

Voor organisaties

Het werken in gezinnen en ook in organisaties maakt dat vele processen goed op elkaar afgestemd moeten zijn. Een goed team heeft een goede organisatie om zich heen. Er zijn mooie parallellen te trekken tussen gezinnen en veranderprocessen en organisaties en veranderprocessen.

Ik werk graag met jullie als team, bedrijf of organisatie om op jullie processen meer helderheid te brengen, onder water met jullie te duiken, de rollen te onderzoeken, en gerichte visie met elkaar te creëren. Een belangrijke tool, is mijn hearth based aanpak. Waarin veerkracht in teams en organisaties van cruciaal belang is. Ook een team heeft een opgeladen batterij nodig om het werk te verzetten. Middels de technieken en de bril van antropologische teambegeleiding kunnen we samen middels Deep Democracy, kampvuur gesprekken, opstellingen, intervisie methoden, kijken naar dat wat er allemaal zich tussen de lijnen beweegt maar niet altijd zichtbaar is. En dat alles om tot besluiten te komen waarmee iedereen mee uit de voeten kan. Of om te leren besluiten te nemen, die niet gemakkelijk zijn maar wel noodzakelijk. Ik creëer graag veiligheid en vertrouwen en het gezamenlijke open gesprek en stem af wat jullie als organisatie hierbij nodig hebben. Ik kijk ernaar uit!

Aankondiging “Hartcoherentie proeverij”
Algemene Informatie

Wat kan hartcoherentietraining voor volwassenen betekenen?  Je krijgt een introductie les over de trainingsmogelijkheden, de techniek en de metingen die worden verricht en op welke wijze het is toe te passen in je dagelijkse leven. Ook wordt er aandacht besteed aan de benefits van het trainen in een groep versus individueel.  Hartcoherentie kan gebruikt worden … Lees meer

Coherence for Health is een éénvrouwspraktijk voor coaching en training voor kinderen, jongeren, ouders en volwassenen en professionals.

gym